Det blir sällan som man tänkt sig

Jag såg att en FB och bloggvän skulle ut och fota i det vackra vädret, där fick jag en idé, ja att jag skulle göra detsamma. Jag tog på mig varmt och gick ut, jag var peppad, jag skulle ta mig ner till ån och ta kort på när änderna vaggande fram till mig i hopp om att jag skulle ha med mig nåt. Tji skulle dom få när jag inte ens äter bröd!

När jag hade gått ca 100 meter så började det bubbla i magen, så jävla typiskt, hela idén med änderna gick i stöpen. Jag gick ca 100 meter till, försökte tänka på annat men sen gick det inte. Jag tog lite sketna kort men inte alls dom jag hade tänkt, jag kom inte ens utanför centrum för fan. Där finns det ju inget fint. Jag gick in på ICA, in på toa, köpte sen kattsand och gick hem, vågar inte gå ut mer idag kan tilläggas. Imorgon är det säkert snöstorm och 45 minusgrader eller nåt annars går jag ut imorgon!

Första sketna kortet, grushögar täckta med snö (guuud så vackert...eller inte)



Däremot är systembolaget ett vackert kort eller hur?

Jaja det var mest för att visa att jag faktiskt var ute och försökte att fota fina kort men en promenad på 200 meter blev det i alla fall plus att jag har städat idag. Känns som jag varit lite nyttig i alla fall.



Kommentarer
Postat av: Anette2

Tycker bilderna är fina. Kul att se hur du har

det. Och gärna fler bilder på dig själv, det är

alltid lika roligt att få se dig ! Kram !

2011-02-13 @ 10:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback