Dottern på besök

Igår smsade jag min dotter och frågade om hon ville komma och äta middag hos mamsen och det ville hon gärna. Jag somnade 2.30 och hade ställt klockan på 10 men i vanlig ordning vaknade jag långt före innan klockan ringde, ja precis, min blåsa i vanlig ordning, en tom saccosäck ska inhandlas för att sy fast som blåsa istället, det ni! Då slipper jag åtminstone rasta Doris mer än en gång om dagen och jösses hur mycket jag skulle kunna få gjort här då och jösses så länge jag skulle kunna sova på morgonen.

Jag fixade lite hemma och beslöt mig för att gå till banken för att ta ut mina sista pengar eftersom jag fick veta igår att pengarna från soc äntligen är på väg. Jag gick sen till ICA för att inhandla lite grejer till Chipslådan som jag tänkte det skulle bli till middag. Hemma hade jag en burk tonfisk, lök och kechup så det var inte så mycket mer jag behövde handla. På vägen hem smsade dottern och frågade vad det skulle bli för mat. Jag smsade tillbaka vad det blev och jävlar i havet, det hade hon tänkt på inatt att hon ville ha, tänkte smsa om det men sen blev det försent, tankeöverföring mellan dotter och mor alltså!

Hon kom, vi åt och hon blev spymätt. Hon åt mer än mig och jag blev lagom mätt. Av en form blev det detta kvar.

Detta är en liten assiett så det är inte så mycket mat kvar som det ser ut men det är vrålgott. Här är receptet igen om ni som inte testat det kan göra det.

Chipslåda




Kommentarer
Postat av: BajsMalins Oseriösa

Men åh! Tack Sune! Jag må få dig att få tårfyllda ögon när jag knåpar ihop gulligull men du är ju helt underbar. Det är sådana som du som gör att man fortsätter att blogga! Kärlek till dig!



Fixa kateter!! :D

2011-02-15 @ 20:06:46
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback