Fredag igen då

Jag vaknade vid 8 och önskade bara att klockan skulle bli 12. Det är tvättstugedags och sen måste jag städa. Javisst låter det som en helt underbar fredag?

Imorgon är det fest, vi får bara se var, det beror lite på hur saker och ting artar sig så att säga. Rasande kul kommer det att bli i alla fall det är jag helt övertygad om. Krogen blir det och den bästa trubaduren kommer vara på plats, jag ska kompa på triangel, om det blir min egen eller en lånad för tiden utvisa eller hur många procent det kommer vara i min kropp vill säga.

Igår skulle jag få jeansen jag köpte på Tradera, jag har samma storlek på ett par andra men dom jag nu fick var för små. Skit också! Ja då får det helt enkelt bli mysbyxor eller Helly Hansendräkten...IGEN! Jag är trött att vara snyggast klädd på krogen, jag får alla på mig då och det är jobbigt som fan. Det brukar sluta med att jag får stå där utanför när det stänger och köra "Ole dole doff" med vem som ska få hänga med mig hem.

Ja det var väl allt för nu.


Kommentarer
Postat av: Fröken Frodig

Varför välja när det stänger, ta hela gänget med hem och prova först. SEN väljer du den du gillade bäst ;)

2011-02-25 @ 12:39:46
Postat av: ROBIN HOOD - gratis designhjälp

hejsan, du var med i min helgens blogg tävling förra veckan så jag tänkte tipsa dig om att du ännu en gång har chans att vinna, är du fortfarande intresserad så klicka här:

http://robinhoods.se/2011/february/helgens-blogg-1.html#comment

2011-02-25 @ 12:44:59
URL: http://robinhoods.se
Postat av: Sune...the girl

Sv till Fröken Frodig: Du är fan inte dum du ;)

2011-02-25 @ 13:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback