Tv-kväll

Idag började jag titta på teve kl 18 och har tittat på olika program tills nu. Två program handlade om maniska samlare. Samlare som har så jävla mycket grejer i totalt hela huset att det inte går att gå någonstans. I det senaste programmet var det två kvinnor som till och med hade både hund och kattskit lite varstans som varit där hur länge som helst. Hur vill man leva så? En kvinna hade två barn varav tonåringen skämdes som en hund och tyckte att det var hans fel att det gick så långt utan att han gjorde nåt. Ska en tonåring vara den som städar? Visst han kunde ha hjälpt till men mamman var ju en samlare och skulle inte låta honom slänga någonting. Fruktansvärt att barn ska behöva bo så.

Det är en sjukdom javisst men om man vet om att man är sjuk så skaffar man väl hjälp till sitt beteende. Det är säkert lätt för en annan att säga så men ändå.

Ett annat program var om en familj som har sexlingar, jag såg när hon var gravid med dessa små knyten och det finns inga ord för hur stor hon var. Alla barnen överlevde och i detta avsnitt skulle hon få hjälp med att operera magmusklerna för maghuden såg ut som på en 90åring. Slapp hud till max och hennes bröst fanns knappt efter att ha ammat alla sex i åtta månader, hon fick inlägg till en normalstorlek. Sexlingarna är nu två år och så jävla söta.

Jag har i stort sett suttit i soffan mest hela tiden, ja om jag inte har rastat Doris då förstås.



Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Jag har sett den del program om de där samlarna och det är vidrigt som det ser ut hos dem... Men de kan ju inte se det själva verkar det som.

Nu ska JAG ut med dammsugaren!

Ha en fin dag!

2011-02-04 @ 12:48:18
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback