Bakis.nu

Om en katt illvrålar utanför sovrumsdörren och man vaknar av att hon gör det trots att man näst intill inte hör nåt då är det nåt undermedvetet eller?

Jag vaknade av att Nogger verkligen illvrålade som om det gällde livet. Jag öppnade dörren i tron om att antingen hon eller Iza låg illa till. Hon trippade in i sovrummet, hoppade upp i sängen och stensomnade. Jag riktigt såg vad hon tänkte. Ja att hon kunde väcka matte och hur lättlurad jag är.

Jaja nu är jag vaken sen en timme tillbaka och kan lika gärna lägga in lite bilder.

Eftersom dom jag var på samma fest med inte vill vara med på spontankort så lägger jag in ett foto på två söta töser jag träffade på krogen igår. Karin till höger på kortet bor inte i stan längre, hon är bara "hemma" och hälsar på.  Min dotter vill ha en likadan pippitröja och har Karin en sån så är det fortfarande inte ute. Tösen till vänster kommer jag inte ihåg vad hon hette men vi buggade en halv låt i allafall. Ja hon var duktig, jag hängde bara med.

 

En gigantisk tomte var utanför krogen och han blev jätteglad när jag frågade om jag fick ta kort på honom

 

Jojje till vänster på kortet älskar att sjunga och han var i sjunde himlen när han fick sjunga med trubaduren Frank

 

Idag är jag återigen bakis men inte lika mycket trots att jag kanske drack 4 öl, en cider och en si så där 6 snapsar.  Det var längesen som jag var bakis två dagar i rad och då har året bara börjat. Bra jobbat Sune.

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som en lyckad ute-kväll, med goda skratt. Bakfyllan dagen efter är väl något man får ta, trots att man alltid frågar sig själv om det var värt det. Haha :)

2011-01-02 @ 14:37:22
Postat av: Isabelle Krämer

jag som skrev kommentaren, glömde skriva mitt namn.

2011-01-02 @ 14:38:00
Postat av: Frogprincess

Bakis två dagar i rad?

För mig räckte det med alkohol på nyårsaftonen... ville typ inte se en ciderflaska i går och då var det ändå inte speciellt mycket festande i nyår.

2011-01-02 @ 15:40:08
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback