Då får vi se då.

Nu har jag haft min snarkmaskin i tre månader efter förra kollen, då var det inte så jävla bra kan jag inte påstå, det var då jag med nöd och näppe fick med mig den hem igen för jag hade inte använt den på hela sommaren. Nu var jag bara tvungen att ha den så mycket som möjligt. Nu kanske jag vart utan i 7 dagar av dessa tre månader och det är inte farligt men det är då jag vart täppt i näsan, vart för full för att ens komma ihåg att ta fram den ur skåpet (en gång mindes jag och herregud jag har nog aldrig somnat så fort med masken på mig), inte sovit hemma (läs sovit hos Ewa) och haft nattbesök här. Så jag hoppas ju såklart att jag ska få ett klistermärke och applåder för min insats imorgon.

Jag ska ta bussen 8.35 härifrån stan till grannkommunen för att åka till sjukhuset där, sen kan jag inte åka hem förrän tidigast 10.41, det suger verkligen getarsle faktiskt med tanke på att jag ska vara inne 9.15 men men, det är ett stort sjukhus, många människor att glo på så det går nog fort. På vägen hem ska jag hoppa av vid Willys och handla lite medan jag ändå åker den vägen. Ica blir för dyrt att handla i jämt och ständigt.

Håll tummarna för att det inte är några sura miner på snarkmaskmänniskan imorgon och att det inte är så många störningar per timme som jag hade förut okej?!



Kommentarer
Postat av: Binhsan

Hej

Jag hittade din blogg av en slump. Nu läser jag din blogg vid varje tillfälle jag får. Jag sitter och asgarva och du är riktig festlig!!! Så skönt att du skriver om saker som många andra inte våga skriva om. Jag kommer att vara en stammis. Har lagt till din blogg som ett bokmärke!!!

Häslningar Binhsan

2011-01-26 @ 09:48:57
Postat av: Sune...the girl

Sv till Binhsan: Rasande kul att du tycker om min blogg :) välkommen!

2011-01-26 @ 12:45:50
Postat av: Justinragne

I AM HAPPY TO BE HERE IN THIS GUESTBOOK LEEP ALL YOUR GOOD WORK MOVING OK.

2011-04-21 @ 07:23:39
URL: http://justinragne.blog24h.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback