En bra dag

Igår var ju en riktig skitdag bokstavligt talat. Idag vaknade jag 8.30 och såg solen skina för fullt ute. Trots att jag var skittrött gick jag upp. Utanför stod Nogger och tjatade på mig i vanlig ordning. Hon hade mat i skålen men vägrar att äta om jag inte fyller lite till, hon fick två jävla torrfoderpluppar och DÅ åt hon, hon är inte så smart min lilla.

Jag satte mig vid datorn (jo det är sant!) och betalade räkningar. Det var väl inte det roligaste jag gjort i mitt liv MEN det innebär att jag får bo kvar en månad till, jag har internet, jag blir inte utförsäkrad från facket och det är det viktigaste.

Ewa har träffat en helt underbar kille, han är den absolut bästa Ewa träffat någonsin banne mig. Dom är så kära så kära. Han var med på festen i fredags och jag gillar honom starkt. Ikväll efter att dom har varit på hockey så hämtar dom mig så åker vi hem till honom för att laga mat och bara umgås några timmar. Det var HANS idé. I helgen visade han verkligen vilken underbar kille och vän han är, han brydde sig om mig nåt fruktansvärt, hur många kompisars killar är såna? JO han vet att jag är flata och han är dökär i Ewa så det är inte nåt sånt så ni vet det. Han är bara så mån om alla helt enkelt. Tack Stefan för att du även kommit in i MITT liv! <3




Kommentarer
Postat av: Martina

Visst är det skönt när nära vänners nya partners funkar liksom!

2011-01-30 @ 19:12:49
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Doris

HÄRLIGT !

Sköt om dig !

Kram

2011-01-31 @ 03:42:48
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback