Hemma från Ewa

Min dag började ju inte så bra, ner med frukost, ut med frukost lika fort, in med en banan (dock inte samma väg som det första kom ut), ut med bananen sen fick jag springa på toa i flera timmar.

Ewa ville ha mitt sällskap så jag kände efter och kände efter och kände efter lite till. Jag vågade inte äta nåt mer. Jag fick en öl, den var god, sen fick jag en till och den var också god.

Hon satt med sin laptop och jag med min mobil. Hon har köpt sig en ny laptop men den gamla funkade fint tills jag inte kunde komma ut på nätet. Jag frågade varför han var sån.. ingen aning sa Ewa, jag har bara tömt den. Kanske att det kunde vara det som var felet liksom. Jag gjorde installeringar, ja hela 61 stycken sen gick det skitbra. Men då var jag så trött och hungrig att jag gick hem.

På vägen var det rena skridskobanan, is överallt eftersom det har regnat i stort sett hela dan här idag. Himla tur att man inte skulle på krogen idag det hade liksom legat en hög lite här och var och brutna ben skulle vara ett faktum. Det räckte med dom 100 metrarna jag hade hem. Tack och lov finns det staket och buskar att hålla sig i och SOM jag gjorde det.

Vad har ni sysslat med idag då?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Visst var jag som var här och kommenterade tidigare idag (igår? Klockan är ju mitt i natten nu)



Kul att du hittade till mig. Välkommen tillbaka! Hoppas jag skrivit rätt adress den här gången.

2011-01-09 @ 01:26:34
URL: http://unkipunkis.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback