IKEA i Örebro

Jag har länge velat ha såna där lackhyllor i mitt nytapetserade sovrum, röda ska dom vara, tror att det skulle vara skitsnyggt till min mörka fondvägg. I den här stan åker folk till IKEA i Örebro. Varför då? Jo för att det är raka vägen dit och närmsta vi har såklart. Vi kan åka både till Karlstad och Jönköping, det skiljer nån mil eller två bara men ska man åka till Örebro så kan man inte köpa RÖDA lackhyllor, just röda gillar inte Örebro förstår ni. Tycker dom det är för porrigt eller vad?

Dom HAR haft röda för Ewa köpte såna till sina söner men nej då inte när Sune vill ha det, då säljer dom inte röda hyllor. Ska nog åka dit och demonstrera, stora skyltar att dom diskriminerar röda hyllor. Ja jag vet att man inte ska upprepa sig så jävla mycket om en sak när man skriver men just idag går jag ifrån alla mina principer vad det gäller det svenska språket i skrift, min svenskalärare i högstadiet kommer bli chockad om hon skulle läsa det här, Sune, bruden som var bäst i klassen i svenska, Sune, bruden som satt längst och skrev när det var dags för uppsats i aulan, Sune, bruden som alltid hade alla rätt i rättstavning, Sune, bruden som älskade svenskalektionerna. Men just idag är jag pissed!

Fick sms av min dotter förut: "Du har köpt dina hyllor eller?" Jag svarade: "Näe för dom finns inte i Örebro". Hon: "Näe okej vad synd". Jag: "Vadå?" Hon:"Ska till Ikea Örebro nu nämligen". Jag: "Synd att du inte åker till Jönköping istället". Hon: "Mm".

Detta är så typiskt min otur. Jävla IKEA i Örebro, får ni en påse med nygjort hundbajs så är den från mig!





Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Har inte alla IKEA allt???

de är ju så jäkla stora de varuhusen att en färg mer eller mindre borde väl knappast ta någon stor plats...

Hoppas att du får tag i de där hyllorna någon dag...

2011-01-31 @ 11:48:31
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Anette

Finns de inte på internetbutiken eller att de kan ta hem dem i Örebro om du säger att du vill ha dem i rött? :)

Puss

2011-01-31 @ 16:04:23
Postat av: Sune...the girl

Sv till Anette: Det blir för dyrt att skicka efter dom och jag har ju ingen aning om när jag kan åka dit tyvärr så så gör dom nog inte. Puss

2011-01-31 @ 16:52:33
Postat av: Martina

Det var väl helt enkelt så att det var alldeles för många som tyckte om de röda så IKEA i Örebro bestämde sig för att inte ta in fler för de andra färgerna kände sig diskriminerade och hotade med att dra in facket!

2011-02-01 @ 08:28:02
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback