Kvinnlig gynekolog tack

När jag var gravid och skulle bli kollad i underlivet av en gynekolog så blev det en man. En man som jag anser var rätt slemmig av sig. Han tittade på mig på ett sätt som kändes olustigt. Jag var 18 år då och han långt över 50. Efter det bad jag alltid om att få en kvinnlig.

Numera tror jag inte att en manlig får vara själv med kvinnor som ska undersöka underlivet eller undersökning av tarmar. Inte där jag bor i alla fall.

Att en manlig gynekolog pratar sex och gör samlagmetoder inne i ett kvinnligt underliv är ju bara så oproffsigt. Det förekommer. En kvinna anmälde en manlig gynekolog just för detta då hon gjorde en undersökning för att hon ville diskutera olika preventivmedel. Hoppas att han aldrig mer får jobba som gynekolog. Tjejer bävar oftast för att gå till en sån ändå tillräckligt, man ska inte behöva känna sig kränkt också liksom.



Kommentarer
Postat av: JH

Ja, och kvinnans berättelse ska vi ju tro på. Alla misstänkta män (speciellt inom sexuella fall) är ju redan dömda i Sverige - av samhället.



Han är ju inte ens dömd, bara anmäld.

2011-01-16 @ 17:58:57
Postat av: Anonym

Fördrar faktiskt manliga för jag upplever de som varsammare och mer försiktiga.



Sedan finns det naturligtvis rötägg överallt, men har aldrig råkat ut för någon som tur är.

Kram kram kram

2011-01-16 @ 18:22:22
Postat av: Gealach

Jag har varit hos både och det har inte varit några problem, den manlige gynekolog jag kom till var mycket proffsigare än den kvinna jag varit hos veckan innan. Från henne gick jag och var ledsen och förvirrad och ringde nästa dag och bad att få en "second opinion" av någon annan, och kom till honom. Han hade mycket bättre koll, visade det sig. Men visst kan det som sagt finnas knasbollar av alla kön inom alla yrken...

2011-01-16 @ 20:20:13
URL: http://gealach.wordpress.com
Postat av: Martina

Har heller aldrig haft problem med manliga utan känt som ovanstående att de lyssnar mer och är varsammare. De tar inte för givet att de vet baserat på deras egna upplevelser av sina egna kroppar utan går på akamdemisk kunskap och erfarenhet istället känns det som.

2011-01-16 @ 22:54:05
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Anette2

Undrar ibland hur en gynekolog har tänkt när de

gjort sitt val - stå och gräva i underlivet på

kreti och pleti. En del nyduschade - andra inte.

Men det är väl så mycket annat också, att få se

hur barn kommer till världen och få vara med och

se till att allt går vägen.

Men dessa gynekologundersökningar, det måste vara

rena rama pesten. Eller inte ???

2011-01-17 @ 09:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback