Min dag så här långt

Jag somnade runt 3 inatt, klockan 6 vaknade jag av att Josefine låg och pratade för sig själv, eftersom hon låg på en madrass på golvet för att det inte skulle vara en risk för att hon skulle trilla ner så tittade jag ner. Där låg hon upp och ner på madrassen med halva kroppen utanför madrassen, jag vände henne, la kudden till rätta, la över henne täcket, la hennes gosehund bredvid och hon somnade om på två röda och då hade hon ändå somnat rätt tidigt på kvällen.

Nästa gång jag vaknade var klockan 10.12, Josefine stod vid fotändan, med håret på ända och sken upp som en sol när hon såg att jag hade vaknat, hon såg nyvaken ut så hon hade inte vart vaken så länge. Japp mina vänner, hon är en sjusovare, ibland kan hon sova till 10.30 till och med. Och det har hon gjort i nästan ett år, visst vore väl det himmelriket för många föräldrar?

Hon fick frukost och vi tittade på Barnkanalen, måste säga...herregud vad dagens barnprogram är kassa. Sen satt hon på en pall och tittade på när jag diskade. Sen tyckte hon vi skulle gå in och lägga oss igen och där låg vi och myste ett tag.

En kompis ringde och ville att jag skulle komma upp till henne lite senare. Jag och Josefine delade på en semla, ja precis en semla och det var fan himmelriket! Sen var det tandborstning, dags för mig att duscha och sen påklädning, den här damen ville inte gå hem så hon krånglade som en ål innan jag fick på henne kläderna.

Hem kom hon i alla fall och jag är hemma från min kompis och jag är helt slut.

Vad har ni gjort idag så här långt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback