Och detta ska vara 2011

På juldagen neddamp ett litet gossebarn som Elton John och hans man David Furnish nu är pappor till. Ett par som varit tillsammans i flera år och varit gifta i ett antal, denna gosse var efterlängtad som sjutton och paret bestämde sig att bli föräldrar när Elton John bestämt sig för att sluta turnera så förbannat. Det var inget överilat beslut att bli föräldrar, tvärtom. Hur många unga är det som inte får barn när dom knappt är tillsammans? Hur många föräldrar är det inte som skiter i sina barn? Hur många barn far inte illa på vår jord?

En matbutik i Arkansas, USA valde att censurera tidningen dom var med i. Två stolta föräldrar som visar upp sitt gemensamma barn. Denna tidning fick ligga i samma fack som om det skulle vara porrtidningar. Det är så otroligt skrattretande så det är inte sant. Kunder hade klagat och då valde matbutiken att censurera istället. Vilket budskap ger inte det? Är det inte så att vi ska lära alla unga att homosexualitet inte är något fult? Tydligen inte.

Det kan tänkas att många tänker på hur gammal Elton är, han är 64 men hans man är 48 så dom är ju inte lastgamla båda liksom och jag är övertygad om att denne lille kille kommer få det helt underbart, han kommer få ett mer kärleksfullt hem än många andra barn. Detta var fruktansvärt efterlängtat, planerat och allt det där. Många reagerar på att det var en surrugatmamma som gav dom denne gosse men OCH?? Hur många är det inte som använder sig av surrugatmammor idag? Inte bara homosexuella för bövelen så väx upp för fan.

Matbutiken har nu gett efter för grupptrycket och tagit bort censuren, tack och bock!


Så här såg det ut i matbutiken som en kund fotade




Så här ser tidningen ut med familjen, rasande söt bebis




Kommentarer
Postat av: Nike

Ja, sån är världen. De flesta anser att kärleken är viktig, men viss kärlek anses felaktig/ond. Dubbelmoral in absurdum. Jag får lust att slå moralpredikanterna med en gammal baguette i huvudet. Tycker det är helt fantastiskt att John o David skaffat sig barn och som du säger kommer grabben att växa upp i himmelriket. Äldre föräldrar är oftast tryggare också. All lycka till dem !

2011-01-28 @ 10:52:55
URL: http://frkf.se
Postat av: Bo

Jag tycker att föräldrar är man biologiskt.

Tycker du inte som jag är du hetrofob!



Surrogatmammor är också fel.

2011-01-28 @ 14:22:10
Postat av: Doris

Typiskt amerikanare !

Ha en skön helg !

Kram

2011-01-28 @ 14:53:26
URL: http://farmordoris.wordpress.com
Postat av: åsa

Det är ju typisk Amerikansk dubbelmoral!

Surrogatmammor, det används ju i hela världen av både homo/heterosexuella par (ja, även av ensamstående) så det är ju inget nytt, men nu råkar ju Elton John vara enormt rik och känd så det "sticker" väl i ögonen på vissa..

Tycker personligen att det är bra att det finns kvinnor som ställer upp som surrogatmödrar.

Ha dé!

2011-01-28 @ 15:45:13
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Martina

Vaddå föräldrar är man biologiskt Bo?! Så du tycker att man ska sluta adoptera också då eller?! De stackars barnen får ju vara utan föräldrar helt enkelt då deras föräldrar inte kunnat ta hand om dem...ja det var ju medmänskligt så det förslår..suck!

Jag tycker att John och David är en aning gamla för att skaffa barn men i sin fulla rätt såklart!

2011-01-28 @ 16:07:31
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Bo

Martina:



Ja.

Adoptioner är fel mellan länder.

Sanktionerad barnhandel!!!

2011-01-28 @ 16:52:42
Postat av: Unkipunki

Det beror kanske på dagens dåliga ork och tålamod att jag tycker de är lite väl gamla att skaffa barn.



Däremot har mitt ursinne över dåligt omdöme av butiken inget med varken ork eller tålamod att göra. I ett sk modernt och upplyst samhälle som USA kan man inte ha en tidnings framsida med ett lyckligt föräldrapar framme!!!!!!!! Känns lite bättre när jag läst lite till och ser att täckelsen nu har fallit...

Önskar dig en skön helg!

2011-01-28 @ 19:41:39
Postat av: Linda aka Tokmorsan

Ja man blir nästan mållös när man läser sånt här. Jag reagerade bara en sak i hela hela sammanhanget som störde mig. Och det var Eltons leende det skrämmde mig lite!



Men ärligt att censurera för att dom är homoföräldrar är ju bara så fånigt att det finns inte!

2011-01-28 @ 22:30:14
URL: http://tokmorsangbg.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback