Vad händer i min kropp?

Jag vaknade 8.15 imorse. Jag åt frukost, satt framför datorn och la mig lite senare i sängen för att vila ryggen, vad händer då? Jo jag somnade! Vaknade 11.10 och Ewa hade smsat och skrev att hon var klar. Vi skulle till stan. Upp och gjorde mig i ordning och såg mig i spegeln. Jag såg fan ut som en nyknullad gris i hela fejset. Totalt förstörd.

Vi gick till stan, handlade lite och gick hem. Jag satte mig framför datorn, upp och gjorde mat och tittade på en film. Efter filmen stannade jag kvar i sängen ett tag och somnade igen! Jag sov visserligen bara i 20 minuter men ändå. Jag sov ändå 8 timmar inatt MED snarkmasken på. Helgen måste ha gjort mer med min kropp än jag först trodde.

På lördag ska jag ha Josefine till på söndag så då blir det verkligen ingen utgång eller en endaste droppe alkohol tack och lov. Jag skulle kunna somna nu igen om det inte vore för att jag då isåfall vaknar runt 5 imorgon bitti. Det är ju inge kul.

Skulle jag sätta på mig en kateter så lovar jag att jag nog skulle kunna sova 12 timmar inatt för det är blåsan som väcker mig varje morgon.

Kan vara vädret också som gör mig sån här. Får hoppas på det.



Kommentarer
Postat av: Jessi Fox

om du har varit nyttig ett tag och sen pajar det med alkohol kan det bra mycket väl bero på det.... riktiga träningsfreak säger ju att det tar kroppen 5 dagar att återhämta sig efter en fylla.

2011-01-17 @ 20:28:37
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Karin

...eller fullmånen.

Jag sov knappt ett skit i natt, och är helt bombad nu.

2011-01-17 @ 20:46:07
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Martina

Fast fullmånen är ju först onsdagnatt...

Men ja, det är ju bättre att skylla på den ett par dagar före och ett par dagar efter hehe

2011-01-18 @ 11:07:53
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback