Då var man igång!

Idag när jag kom till jobbet så trodde jag i min enfald att jag skulle städa trappor idag igen men tji fick jag, idag fick jag vara med om att städa ur en lägenhet. Dom som ska flytta in ska in i veckan så vi var tre. Vi hade räknat med det värsta, fladdermöss i taken, kackelackor på väggarna, grisar på toaletten. När vi kom dit var det mest byggdamm, folk som håller på med att slipa, tapetsera, måla och sätta in nya spisar dom vet inte hur man städar efter sig, det är då Samhall får rycka in. Det skulle torkas överallt, det skulle sopas, det skulle putsas fönster och fönsterbleck. Det var vi då tre om. Jag började stå på alla fyra och torka lister tills en medarbetare stod lutad mot dörrkarmen, drog ut ett rosa tuggummi med nåt mer i, osäker på vad men där stod hon och påstod att det där brukade dom ta med svepen. Svepen är alltså det som sitter på moppen, det man blöter ni vet (jag tror inte alls att mina läsare är hoho).

Vi hann inte färdigt, kan vara för att den tredje medarbetaren satt och sket i 25 minuter på kontoret då, inte i lägenheten ska tilläggas. Men den andra kvinnliga medarbetaren (hon med det påhittade tuggummit som jag skrev om tidigare) skulle ta det efter lunch för då kunde hon ta en dag ledigt någon dag istället för hon hade redan två timmar sparade sen tidigare.

Efter det där skulle jag då äntligen få träna.


Ett löpband mina vänner, äntligen får jag träna på mitt jävla löpband. Det var dock inte ett löpband som gick av sig själv utan här fick man springa för att få igång och jävlar i havet vad jag sprang, hade jag sprungit i verkligheten så hade jag sprungit till affären, samma sträcka förstår ni, ca 100 meter om ens det. Sen var jag helt slut. Ta nu in också att jag har inte sprungit sen..ja sen sist tror jag bestämt.

Sen gick jag på denna mackapär.

Tror det är nån slags roddmaskin, den gillade jag för den har jag sett på bild på nätet att det ska vara bra för ryggen, ja om man nu sitter rätt vill säga. När jag satt där kom jag inte ihåg alls hur jag skulle sitta för att inte belasta ryggen men jag rodde ändå. Där satt jag och fantiserade om att jag satt i en eka mitt ute i Vänern, ljusblå himmel med inte ett jävla moln i sikte, nakna brudar som sprang omkring på små öar omkring mig och matade mig med rostbiff och potatissallad.

Jag hittade nåt annat som jag inte alls vet vad det är, jag testade det men det var trist som fan och jag höll på att stegra med skiten, då klappade jag på den och sa att jag ville kliva av. Jag ställde mig på löpbandet och sprang tillbaka från affären istället. Sen var jag helt slut och skulle duscha, när jag ålat av mig alla kläder och satte på duschen så fick jag en stråle som liknade en pisstråle utan "sprutt". Herregud, jag hade kunnat spotta på kroppen och det hade fått mer effekt. Det där får dom nog fixa. Jag duschade litegrann i alla fall sen åkte jag hem.

Snart är det tvättstugan, byggdamm all over mina kläder blandat med svett och andra saker jag inte kan identifiera.

Det var min dag så långt. Hur har er varit?



Kommentarer
Postat av: jennyigen

Ännu en gång har jag läst o skrattat o torkat skratt-tårar... Tack!! Min trååk-stund i tvätt-stugan e faan räddad! =D Puss!

2011-07-20 @ 18:43:39
Postat av: Sune...the girl

Svar till Jenny: Du är lättroad du raring ;)

2011-07-20 @ 20:11:30
Postat av: Britt

Jag har gjort som du minus jobb och minus träning...alltså tvättstuga.

2011-07-20 @ 20:14:57
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback