Det är så tråkigt!

Varför är alla måsten så trista? Så tråkiga att man hellre sitter vid datorn och sen nästan dör av andnöd när man väl sätter igång. Jag har visserligen gjort det mesta men just nu skulle jag bara vilja säga "Hokus pokus" så ska det vara skinande rent överallt, tjopp tjopp liksom men näe med min otur så funkar inte det heller.

Nu är det visserligen några timmar kvar men jag känner att jag bara inte orkar mer, vill bara att det ska vara städat och klockan är typ 16 då vi är hemma och sen gör jag inte ett enda handtag mer idag, helst inte på hela veckan men man kan ju inte begära att någon som åker 70 mil ska diska, laga mat, skita åt mig, duscha mig och sen bära in mig i sängen, eller? Kanske ändå när jag tänker efter. Nej då nej då, jag skojade bara..eller?

Just nu vill jag inte sätta igång att dammsuga för jag väntar på att dottern ska komma med min bordsfläkt och min mobil måste ladda batteriet så då hör jag inte den och hör jag den så blir det ingen fläkt och blir det ingen fläkt så kommer det bli så äckligt varmt i sovrummet i natt att vi mest bara vänder och vrider oss, ja med lakanet fastklistrade på våra ryggar, sen blir blåsan fylld och man måste fort upp och då snubblar man la på lakanet, slår i pannan i väggen, slår upp ett hål både i väggen och i pannan, åka ambulans och ligga där och få äcklig mat imorgon. Nepp bäst att jag sitter kvar här alltså.


Kommentarer
Postat av: Martina

Haha det där på slutet var nog den bästa undanflykten jag läst på länge!

2011-07-06 @ 12:50:30
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback