Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Innan jag åkte hemifrån tänkte jag ut en annan väg som jag skulle cykla istället än den jag alltid cyklar annars. Jag var helt säker på att det skulle gå fortare och var en kortare väg men tji fick jag när jag såg på min app i mobilen att jag cyklat 5.05 km istället för 3. Den vägen blir det alltså inte igen. Det tog 25 minuter dessutom, jag brukar cykla på mellan 13-18 minuter annars men 282.9 kalorier försvann i alla fall så det är ju positivt.

När jag kom till jobbet så fick jag i uppdrag att städa av golven i en tom lägenhet som ska få folk i sig till helgen. Jag tog med mig en microduk också och nåt medel i fall liksom. När jag kom in i lägenheten så förstod jag inte riktigt att ens nån ville flytta in där.

Hej 60-talet liksom. Golven var så fula och spräckliga att man inte skulle se om en hund hade skitit på det.

Bården i köket var inte heller det snyggaste jag sett och det satt inte längst upp på tapeten, heller inte i mitten utan ca 20 cm nedanför taket. Tapeterna var också det fulaste jag sett i mannaminne men när jag kom tillbaka fick jag veta att dom nya ägarna fick den billigt och skulle själva renovera. Varför jag då skulle torka golven är för mig en gåta men det var för att "välkomna dom", o...kej! Tur jag hade en sopborste med mig för överallt låg det döda bananflugor, till och med under badkaret. Dom var stendöda allihop och det var la en jävla tur det för annars hade jag trott att det låg en rutten banan eller en blomma i avloppsbrunnen eller nåt.

Dörrmattan innanför dörren fotade jag inte men den har nog legat där i flera år för när jag lyfte på den var det en gul fyrkant. Dörrmattan fick jag slänga, hoppas det inte var dom nya ägarna som nyss hade köpt den bara för då ligger nog Samhall pyrt till. Men i såfall är nog ägarna blinda för mattan var nog också bland det fulaste jag sett.

Jaja nu är det gjort och nu hoppas jag att dom känner sig välkomnade av både HSB och Samhall.

 


Kommentarer
Postat av: MagisterMutter - Gravid i vecka 19 ♥

Men fyyyy.. fattar inte jag heller, men en del har fan ingen känsla för vad som är fagert :P



Vi ska ju flytta snart och vi ska få helrust! Jäkigt skönt, då får man som man vill!

2011-07-21 @ 16:51:04
URL: http://magistermutter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback