Det kunde ha gått

Jaha premiären av travspelet för mig och Jenny gick av stapeln från kl 18. 40 minuter senare kan vi konstatera att det inte gick så bra. Det blir varken en cykelpump, nya mobiler, ett hus, en bil till Jennys syster eller en resa till ön Lesbos. 4 rätt är ju som en pisstråle i Mississippi. Nåja, namnet Nantucket som sprang i sista löpet ska jag lägga på minnet för jävlar i havet vad han sprang, kan nästan tro att han ville hem och ta sig ett järn fort som fan.

På travbanor är det i alla fall ingen som kastar in knallskott på banan som nån gjorde på Swedbank stadion i Malmö idag. Malmö FF ledde med 1-0 när det skedde och domaren bedömde situationen som farlig och bröt.

Varför finns det så många idioter i världen? Varför kan man inte få gå och titta på nåt man är jävligt intresserad av utan att nån jävel ska förstöra det hela. Varför?! Vad är syftet? Vad får man ut av det? Stoppa in nappen och gå och lägg dig, idiot!

Förövrigt tänkte jag gå ut i dag, alkohol är på kylning men näe jag tappade lusten, det är några hårstrån på huvudet som inte alls vill lägga sig rätt så jag blir hemma. Dock behöver jag inte vara bakis imorgon och det är ju positivt.





Kommentarer
Postat av: jennyhär

hahaha... Du är såå bra på att skriva o beskriva, raring =)

2011-08-01 @ 17:19:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback