Ensam tjej reder sig själv

Om jag trodde att jag skulle kunna få det lätt idag på jobbet så hade jag ju haft en drömfantasi. Jag gillar att jobba själv men det gäller ett hus med fyra trappuppgångar med trappsatser det. Idag fick jag ta ett helt jävla höghus själv! Det innebär 7 våningar med trappsatser gånger 2 (två trappuppgångar), alla hissdörrar fram & baksida, räcken till alla våningar, dörrarfönster (20 st), källargången med dom dörrarnas fönster ut och insidan. Jag hann allt utom halva källargången och räcket i en trappuppgång. Jag var nästan helt slut men som sagt, jag gillar att jobba själv och inget krav att jag skulle bli klar idag heller och det tackar vi Samhall för, tack tack!



Det är 7 våningar men hissen går inte upp till vinden tyvärr. Däruppe är det dessutom en sisådär..en jävla massa grader trots att det är ett stort fläkthelvete som dånar hela tiden.

Tänk om folk kunde öppna dörren med handtaget och ge fan i att trycka upp den med näven mot rutan i dörren så hade vi alla varit glada. Men men jag har ett jobb, eller ja, jag arbetstränar men jag har i alla fall en sysselsättning och det väger upp allt!


Kommentarer
Postat av: Martina

Hur länge ska du arbetsträna?

2011-07-25 @ 19:23:09
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: MagisterMutter - Gravid i vecka 20 ♥

Och när fan kommer du hit och flyttstädar då?! Flyttar senast nästa måndag!



sv: Ha, det kan jag göra! Då ligger han väl ovanför naveln någonstans :D

2011-07-25 @ 19:26:00
URL: http://magistermutter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback