Förtvivlan som gick över i lycka

Jag säger bara..vilken kväll, vilken natt och vilken morgon!

Eftersom jag vet vilka snuskläsare jag har så känner jag att jag här måste förklara närmare.

Igår kväll gick jag och Jenny och la oss ganska tidigt, ja efter att vi duschat alltså. När jag hade duschat så skulle jag ta i vatten i badkaret eftersom Iza gärna sätter sig och pinkar i det, samtidigt hade jag kranen på i handfatet, mobilen däremot låg på handfatskanten, vad händer då tror ni? Just det, mobilen åker ner i vattnet i handfatet så halva den blir blöt. Fort som fan tar jag upp den och jag såg att en droppe vatten hade kommit in i displayen. Tar bort skalet och torkar av, puh, nära ögat tänker jag. Lägger mig i sängen och där ligger jag och Jenny och pratar i några timmar när jag sen skulle gå ut en sista sväng på FB.

Då märker jag att det inte går att låsa upp helvetet och att lampan på sidan lyste hela tiden, panik! Jag tog bort batteriet och tror ni inte helvetet visade klockan plus att den var låst ändå eller? Jopp! Spooky mobil!

Jag satte på den och nepp den gick fortfarande inte att låsa upp, paniken steg och tänkte att ja, det var ju så jävla typiskt min otur att allt går sönder när jag inga pengar har. Jenny sa att jag kunde plocka bort alla delar så dom fick ligga separata över natten eller i detta fallet morgonen för klockan hade hunnit bli nästan 4 i morse. Jag gjorde som hon sa och tog fram min gamla mobil, som tur var hade jag inte sålt den, en skitmobil egentligen men den funkar.

Vi vaknade igen 10.30 och vad tänkte jag på först då tror ni? Ja precis, vädret! Näe skoja, klart det var mobilen. Jag hämtade alla delar, nej fel, Jenny gick upp och hämtade delarna, jag satte ihop det och höll alla världens tummar om att den skulle funka. Jag satte på den...och den var OFFLINE! Alla jordens svenska och en del utländska (mest engelska..eller okej alla) for ur min käft, den kände inte av simkortet, stängde av, tog ut batteriet, i med batteriet och satte på den igen, innan jag ens satte på den så lyste en lampa på sidan och ännu ett tecken på en spooky mobil. OFFLINE! Och här kände jag att det var kört, den var paj. Jag som är envis som synden tog ut batteriet, ut med simkortet och blåste en gång, här vet jag inte om det var min morronandedräkt som fick fart men när jag satte på den så funkade den! Den funkade klockrent! Ja förutom att lampan på sidan lyser hela tiden men där kan jag stoppa in en brödsmula eller nåt så man slipper få den där lampan i fejan hele tin.

Ja det var verkligen från förtvivlan till lycka. Turen var med mig den här gången men dagen är inte slut, nästa gång ramlar jag väl ner för trappan eller nåt.

Hoppas ni har det bra för det har jag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback