Fredrik Backman

Varje morgon tar jag mobilen i sängen (om jag inte har en totalt full blåsa), går in på Facebook och läser allt som har hänt mina vänner...eller vanligvis inte hänt ett skit. Många har nu börjat lägga ut länkar som går till Fredrik Backman, en kille vars sätt att skriva är helt genialiskt och väldigt roligt. Jag läste för ett tag sett en blogginlägg och skrattade väldigt länge, tror det var en hel kvart faktiskt, ja om det var för att jag var trött, uttråkad eller bara kände för att skratta förtäljer inte historien MEN jag vill om ni nu inte redan fått upp ögonen för hans blogg, alltså jag VILL att ni ska läsa hans blogg för den är snudd på den roligaste och bästa jag läst faktiskt, ja om den inte är det.

Fredrik Backman alltså och läs gärna hans inlägg "Personligt meddelande", otroligt välskrivet och man får sig en tankeställare.

Förövrigt har jag ätit frukost idag också, det börjar på att bli en vana, men varför är det alltid godare att äta det med nån eller flera? Ensam smakar det inte alls lika gott, näst intill sketäckligt faktiskt. Nogger är lite chockad varje gång för där sitter hon nedanför och tigger, ja precis, tigger?! Igår blev det några bitar skinka men efter att ha släppt en otroligt illaluktande fis väldigt nära Jenny igår kväll (vi pratar fortfarande om Nogger) så tyckte inte hon att Nogger skulle få nån skinka idag. Tur att jag är så pass bra i magen numera så att inte jag blir utan skinka jag också.

Idag ska vi umgås lite med Ewa, om det blir en fika eller en tur till hamnen återstår att se under dagen.

Ja det var väl allt för nu.




Kommentarer
Postat av: Anneli

Vinnaren av dagens blogg finns uppe nu!kolla ifall det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:

http://anneliih.blogg.se/2011/july/fredag-dagens-blogg-1.html#comment

2011-07-08 @ 13:51:54
URL: http://Anneliih.blogg,se
Postat av: Linda

Är så glad att folk har länkat till hans blogg så jag nu kan få ta del av den. Har skrattat så där hysteriskt här för mig själv.

2011-07-08 @ 14:07:21
URL: http://www.metrobloggen.se/psykfall
Postat av: Åsa

Btw...schysst att lura in mej på ytterligare en blogg, har suttit halva helgen och läst hans bröllopsblogg, är nu inne på graviditetsbloggen.....som om man inte hade nog med att hålla koll på din blogg,börjar bli ett heltidskneg detta. Men tack för tipset, gillar hans stil! :)

2011-07-10 @ 23:09:13
Postat av: Alicia

Jag hoppas att du fortsätter med att uppdatera din blogg - den har verkligen potential :D!

2011-07-12 @ 23:54:15
URL: http://djurförsäkring.net
Postat av: Sune...the girl

Svar till Alicia: Men man tackar! Potential för vad? Har du ingen egen blogg så du måste göra reklam för olika försäkringar? ;) Välkommen åter.

2011-07-12 @ 23:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback