Iza 3 år

Den här gången kom jag ihåg det, den 17 Juni fyllde Nogger 2 år och jag glömde totalt bort det, idag är det Izas tur  och jag glömde det inte. Jag hade köpt god mat på Ica och hade precis lagt upp det på två fat och ställt ner. Nogger var framme direkt och började äta, Iza gick sakta fram till sin och jag sa grattis och klappade henne.

Jag såg i ögonvrån att Nogger slutade att äta, hon drog efter andan och skrek:

Nogger: "Vad i helvete! Henne kommer du ihåg minsann men min födelsedag sket du i! Det är diskmening!"

Jag: "Vad hette det sa du?"

Nogger illröd i fejset och tog sats igen: "Diskmening, ja diskmening är det! Du favoriserar det där fettot, vad kommer härnäst? Skönhetssalong? Musjakt? Sova hos dig inatt?!"

Jag började skratta för jag har nog aldrig sett Nogger så arg: "Du, diskriminering heter det och jag favoriserar inte henne, jag älskar er båda lika mycket".

Iza fnissar, tar upp en tugga, bollar med maten på tungan, tittar på Nogger och smaskar sen högt.

Nogger: "Du ditt jävla inavel, du ska få!"

Iza slutade att äta, svalde och log: "JAG inavel? Vem är det som suger mina tassar, sticker in hela tungan i min fisring och pratar med låtsaskompisar, inte är det jag i alla fall!"

Nogger tittar med stora ögon på mig sen på Iza, springer in i sovrummet, snor min mobil och sen hör jag henne säga: "Hej jag heter Nogger och jag söker ett nytt boende".

Stackarn, nästa år måste jag nog sätta larm på hennes födelsedag.




Kommentarer
Postat av: Karin

Hahaha!!!

Ännu ett sånt där underbart kattinlägg!

Förstår att hon är sur, men jag hoppas du gjorde som jag skrev till Iza på Fejan. - Köpte en hummer och en bautaflaska skumpa. :D

Skumpan kunde du sätta i dig, så kunde de få kalasa själva på hummern sen. ;)

2011-07-16 @ 18:43:35
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: jennyigen

Asg! Torkat skratt-tårar, o grannarna har väl ringt akut-7an vid d här laget. Kan inte hjälpas, kunde se hela scenariot, o eftersom jag haft äran o träffa kissarna kan jag säga... Japp, allt stämmer! =D

2011-07-16 @ 20:14:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback