Kalaset

Så var man hemma efter kalaset hos systerdottern. Jättefin lägenhet där balkongen kunde agera som ett extrarum med inglasning och grön filtmatta. Dom köpte den för flera månader sen men har helrenoverat den och dom har gjort det bra!

Maten var gudomlig och det kommer jag att göra när nu Jenny kommer hit, hoppas bara inte hon spottar och fräser åt den för då får hon väl en hård macka med smör och vatten att äta, när jag gjort den själv lägger jag ut receptet.

Mycket presenter och hon önskade sig en gratängform som sagt och fick två plus en pajform och mycket annat. Som tur var regnade det när hon öppnade kubbspelet för annars hade vi säkerligen spelat än, istället blev det musiktävling där vi skulle sjunga en låt som Angelica (födelsedagsbarnet) skrivit på en lapp, sen skulle en ställa sig med ryggen mot och försöka att komma på vem artisten var, det var skoj.

Marangtårta med dajm och jordgubbar var också en höjdare. Ja det var väl allt för nu.

Så här glad blev Angelica över att bli fotad

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Cassandra

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-07-11 @ 04:46:36
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback