Metallica

Igår när jag var på Facebook på kvällen så skrev vän efter vän efter vän statusar om hur dom rös, höjde volymen och annat för att dom tittade på Metallica på tv. Det var The big 4 och Metallica var sist ut (tror jag).

Jag har aldrig varit ett stort fan av Metallica, möjligvis deras ballader så som många andra hårdrocksbands ballader så slår det allt. Det andra "skränande" klarar jag mig utan men nu är jag rätt lättpåverkad. Jag var bara tvungen att kolla vad alla andra verkade titta på och framför allt lyssnade på. Jag ändrade inte uppfattning men kunde inte låta bli att tycka att det var mäktigt. Där stod 55 696 stycken på en och samma plats och sjöng med i varenda låt. Dåtidens tändare hade bytts ut mot mobiler och kameror. Många spelade nog in ljudet, andra tog kort (också).

Två av mina kusiner stod 5-10 meter från scenen och det måste ju vara mäktigt att vara nära Metallica, ja något som säkert kommer vara ett minne för livet, ja tills det dementa sätter in vill säga.

Mina vänner fortsatte att skriva statusar och se på fan, jag kände igen en låt! Nu minns jag inte vad den hette men den är rätt bra.

Jag själv skulle aldrig orka stå så länge innan min rygg skulle säga ifrån och inte tala om mina öron. Men som sagt. Det var nog rätt mäktigt att vara på plats.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback