Mitt söndagsnöje

Idag skiner solen och medan andra kanske ligger på en mjuk sandstrand, solar eller kanske sitter och intar mackor med gårdagens sketna svampplockning på så har jag ett helt annat söndagsnöje.

Förra året gick min faster bort och hon satt i rullstol i ca 45 år och hade inte alls förmågan att göra det jag gjorde idag. Jag ärvde en matta av henne, en matta som säkert var fin när hon köpte den men när man inte har förmågan att dammsuga den ordentligt och om man bett om hjälp och den hjälpen inte heller dammsög så noga så blir den här mattan rätt dammig.

Nu har jag haft den i ett år och som ni vet har jag två håriga varelser, idag bestämde jag mig för för att knäskura den där förbannade mattan, den hade blivit grådaskig trots dammsugning. Jag ställde mig på alla fyra och drog med en tvättsvamp!


Uppe i vänstra hörnet har jag skrapat, ni ser skillnad mot nedre vänstra hörnet va? Hoppas innerligt det för nu har jag nästan tagit hela mattan och jag fick nog ihop till två katter plus en jävla massa damm. Det räcker inte bara med att dammsuga åbäket utan jag har bestämt mig för att göra så här en gång varannan vecka nu. Ska bara inhandla nya svampar!

 

Det lär gå åt en jävla massa såna i framtiden. Men under allt detta blev det liksom..vad ska jag säga, mer färgglatt!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Testa gummihandskar, väldigt effektivt.

2011-07-31 @ 12:22:39
Postat av: Sune...the girl

Svar till Åsa: DET ska jag göra :) Tack för tipset!

2011-07-31 @ 12:28:30
Postat av: jennyhäroxå

oj, vilken skillnad... Bra gjort, me din rygg o allt! =) Puss

2011-08-01 @ 17:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback