Nu är det helg!

Idag hade jag inga hus att städa, däremot fick jag i uppdrag att putsa entrédörrar plus alla rutor i hissdörrarna i fyra trappuppgångar á 6 våningar. Flera verkar tro att man måste stå tryckt med läpparna på dom där glasen för det är varje gång läppavtryck. Jag kommer också blogga och ta kort på om människan har tryckt till tungan däremellan, vem kan skryta med att ha hånglat med en hissdörr liksom.

Sen föreslog jag själv att jag skulle ta källargången i samma hus där vi utgår ifrån för det var sketigt som fan. Jag skurade och OJ vad jag skurade.

Detta var min bästa vän för dagen

 

Ser ni hur blankt det är?! Det bruna ni ser är att golvet flagnar, jag gjorde så gott jag kunde innan ryggen sa ifrån men FAN så mycket renare det blev efter jag var klar.


SEN kom den efterlängtade smörgåstårtan som jag skulle kunna gräva upp maskar till fiskmåsar för att få.

Detta var min bit

Eller näe okej, denna är med skinka...ja va fan ni är ju inte blinda så ni kan ju glo själva.

Med räkor. Klart man måste ta två gånger bara för att få smaka på båda.

 

Chefen gick ju i pension idag, han höll ett långt tal, grät, snorade på en anställds t-shirt, skitsamma liksom, han höll på att svimma när han fick ett års förbrukning av golvpolish, en bok med teckningar som vi ritat, Leif "Loket" Olsson kom och spelade och sjöng "Ja må han leva", vad det nu hade med pension att göra vet jag inte men. Sen kom även Silvia och sa nåt på tyska, vad hon gjorde där vet jag inte.

 

Näe okej, inget av detta hände, men det KUNDE ha varit så. Chefen pratade lite, vi käkade och sen cyklade jag hem.

 

Det är helg mina vänner, det är banne mig helg men ska tillägga att jag trivs på min arbetsplats!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback