Otroligt

Idioten från i fredags (nämner inte hans namn, det är fastetsat i minnet hos alla ändå) sitter och njuter i häktet nu, han har fått precis vad han vill, den uppmärksamhet han ville ha. Otroligt att det finns en sån hjärna som hans egentligen. Såg ett uttalande på nån sida på Aftonbladet där det stod "Han är störd", nähä? Really?! Åh faaan!

Man kan inte undgå att läsa om honom, någonstans! Såg klippet från en butik i Oslo som kommer från övervakningskameran där när explosionen var ett faktum och hur folk sprang för livet. Dom måste ju ha undrat och haft tusen tankar på en och samma gång. Vad hade då inte alla ungdomar på "Utöya" liksom.

Där jag städar bor det väldigt många norrmän och varje gång jag ser ett norskt namn på dörren så tänker jag tillbaka på idioten som lamslog en hel värld och främt i Norge och Norden. Jävla idiot! Och han har förstört för hela sin familj också. Mamma och hans halvsyskon har fått fly från sina bostäder. Ingick det i hans plan också? Att även dom skulle hata honom? Kan man älska en sån även som förälder? Ingen som inte varit med om det kan svara på frågan tror jag. Det går inte att sätta sig in i situationen.

Men idioten myser i sin cell. Nåt han inte skulle mysa av är om han blev satt på en avdelning med enbart invandrare. Det skulle JAG mysa av!




Kommentarer
Postat av: airaM

Förlåt för mitt osmakliga skämt/konstaterande, men det är nog svårt att inte hamna på en avdelning där massa invandrare finns. Sorgligt, men sant. Dock kommer han förmodligen sitta på isolering en längre tid.

2011-07-27 @ 18:42:14
URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg
Postat av: åsa

Om han skulle hamna på en "vanlig" avdelning så kunde man nog konstatera att det ganska snart blivit "självsanering"...

Hans mor tycker tydligen att han ska brinna i helvetet och hans far tyckte att han skulle ha tagit livet av sig innan polisen tog honom och det säger nog ganska mycket om hur deras känslor är för honom...

Ha dé!

2011-07-27 @ 20:26:09
URL: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback