På hög höjd

Jag äger inga regnkläder, jag har nästan inga pengar kvar heller så buss var ju inte att tänka på, cykla japp, utan regnkläder japp, dyblöt när jag kom fram check!

När jag kom in på kontoret så frågade dom om jag hade blivit blöt, det trodde jag att dom såg eftersom det droppade av mig ner på golvet. Jag fick en regnkappa av en av dom ansvariga. Helt plötsligt kände jag mig som 5 år och var på väg till "Mulleskolan" fast den här har luva, när jag var 5 var det en "sylvester" som gällde, hade jag varit tvungen att ha på mig en sån idag så hade jag vänt på klacken och gått kan jag säga.

Hur snygg som helst


Idag kom det tillbaka en kille från semestern, han och jag städade ett höghus med två trappuppgångar, 7 våningar, sammanlagt då 14 för den som inte är så snabb på att räkna. Kan säga så här, jag har ALDRIG någonsin gått alla trappor upp i ett sånt höghus förut, än mindre med en mopp och svep, eller rättare sagt 5 stycken svep för det går ju knappast att ta 1 till alla dom där trapporna plus alla korridorer. Kan också säga så här, jag tackar han däruppe om det nu finns nån att det var en jävla tur att det inte var sol och stekhett ute för då hade vi varit som två pölar, vi svettades floder ändå.

Ja det var väl allt för nu.


Kommentarer
Postat av: Britt

Det är ganska praktiskt att ha regnkläder i Sverige har jag märkt.

2011-07-18 @ 13:33:12
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Martina

Åh så stolt och nöjd du ser ut över din nya fina regnkappa! hehe

2011-07-20 @ 23:03:38
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback