Recept eller dylikt

Ja ni kanske minns att jag skrev förra veckan att jag skulle göra samma maträtt som jag fick på min systerdotters kalas? Det gjorde jag och jag fick höra av dottern att det till och med var mycket godare! Det är ta mig fan bra betyg för att komma från dottern ska jag be och få tala om!

Receptet då (eller dylikt)

Smörgåstårta 6 personer:

I paket hönökaka
1 paket bacon
1 bit purjolök (bestämmer själv)
10 färska champinjoner
3 dl creme fraiche
Liten påse gratängost
1 tomat (eller fler om du nu vill ha hela jävla tårtan full)

Klipp och bryn baconbitarna, skiva (efter du har sköljt av dom såklart!) champinjonerna (hacka dom om det inte duger att ha skivor).
Ta så jävla stor bit purjolök du nu vill, vill du ha hela jävla tårtan full så tar du en hel men gud vad det måste smaka peck.
Ta ner det tillsammans med creme fraichen och slabba riktigt ordentligt på varje del av hönökakorna, snåla inte.
På den sista biten (den som syns alltså) skivar du tomater (hur många du nu vill ha) och strö över gratängosten över hela skiten.

225 grader i en si sådär 15-25 minuter det beror alldeles på hur jävla bränd tårta du vill ha men osten måste ha smält. Det är sketgott!

Detta är inte smörgåstårtan men eftersom jag inte har bild på den så fick det bli detta som jag åt förra veckan. Jag åt det idag också fast jag bytte ut skinkan mot falukorv, det var göttans det också!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Det finns en liten kock i dig alltså? :)



Det är riktigt kul när folk intresserar sig i det man har skrivit förr, även om jag inte riktigt är nöjd med tidigare inlägg :p

2011-07-13 @ 13:36:27
URL: http://storsomgud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback