SJ i ett nötskal

Jenny ringde 18.46 och talade om att just i den vagnen som hon satt i hade blivit strömlöst så tåget kunde inte fortsätta framåt. Dom satt fast strax före Tierp och i tre minuter senare skulle dom vara i Gävle, det är några mil från Tierp. Jag skickade ett sms för ett tag sen och frågade hur det gick och fick tillbaka:

"19.40 kom nattåget mot Luleå-Narvik (proppfullt redan) så vi står 200-tal från vårt kappsejsade tåg som packade (inte fulla dock...eller kanske tyvärr) sillar med packning och allt längs med väggarna och gångarna. Ingen AC men öppna fönster så det blir korsdrag (YIIPPIIEE!) Nyss lämnat Tierp och i Gävle väntar 3 bussar som ska ta oss vidare. YEEES!"

Stackars satar men det är verkligen SJ i ett nötskal. Hon lär inte vara framme i Sundsvall i tid för att sen ta sig till Timrå där hon bor i tid men det fixar sig väl..på nåt sätt.

I augusti är det min tur att ta mig uppåt, med min otur får jag väl åka häst och vagn från Stockholm och 40 mil upp.



Kommentarer
Postat av: Martina

Hoppas hon begärde tågtaxi!

2011-07-10 @ 23:34:32
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: JennyIgen

Näe, ingen tågtaxi men imorrn ska jag kolla upp vad som gäller vid förseningar (o dålig kommunikation). I Gävle väntade inte, som vi trodde, 3 bussar, utan EN enda..o där trycktes alla Sundsvallsbor in (o vi var många), andra fick vänta ytterligare nån timme. Så jag får väl va nöjd -s-

2011-07-11 @ 00:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback