...och där tog det slut?

Dom senaste två veckorna har vädret verkligen sugit bäverstjärt tycker jag. Jag har inte kunnat sitta på balkongen och solat en enda jävla dag dom här veckorna. Jo solen har kommit fram men sen har det kommit nåt molnhelvete och skymt i både en och två timmar. Så vill inte jag ha det, jag vill ha sommar, jättevarmt och så där härligt så man slipper ha jeans på sig, SÅ varmt vill jag ha det nu.

Det känns lite som att sommaren är över. Att vi kommer få sitta med motorvärmare som blåser åt vårt håll i partytältet på midsommar, dom som går utanför får låna fårskinnsfällar för att inte frysa arslet av sig.

Jag är positiv, ser ni det? Japp sån är jag!

Förövrigt så funkade tvättmaskinen idag..ja BÅDA och inte fan har dom bytt ut den som tillverkades 1930 heller. Det påminner lite om när jag för 5 år sen hade en spis som i sin tur hade två plattor som inte funkade, eller var fesljumna hur länge man än väntade. Spisen var gammal och jag trodde i min enfald att jag nu skulle få en ny spis. Så fan heller, dom kom med två plattor. Snåljåpar!


Kommentarer
Postat av: Karin

Fy, vilka snålisar!

Såna där gamla spisar kan man ju bli galen på.

Vi har en på jobbet och jag håller ju på att få psykbryt innan det händer något.

Här har jag vant mig vid induktionsspisen, som är snabb som en reptil.

I början blev det en hel del bränt fett i stekpannan, innan jag vant mig vid att den blev het på bara några sekunder. :D

2011-06-22 @ 20:59:34
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback