Besök hos Josefine med familj

Jag har inte träffat Josefine och Oliver på ett tag och jävlar i havet vad båda hade vuxit. Oliver är 2.5 månad och håller huvudet nästan stadigt, sitter han i knät är det nästan så han kan sätta sig upp, ja sen om han kommer för långt fram och slår i golvet är ju en annan femma. Ställer man honom i knät så står han utan att benen viker sig. Duktig och stark kille minsann!

Han har precis fått mat och är så nöjd så




Josefine är rätt trött på att bli fotad så hon gör allt för att inte bli det, därför det är lite suddigt för huvudet for åt alla håll. Oliver tittar på Top Model, det ska börjas i tid! Sen vaknade pappa Magnus (han jobbar natt) och då fikade vi. Saft (japp jag är inte vuxen) och wienerbröd. Gott så!

När det hade gått en timme var Oliver hungrig igen så istället för att sitta och glo på när han äter (bli ammad) så satte sig jag och Josefine för att "pärla", stora pärlor och färdiga mallar. Det blev ett hus, eller skulle bli i alla fall. När jag skulle gå hem var det nog allt annat än ett hus.

Tiden går fort när man har roligt men jag var tvungen att åka hem för kl 19 ska jag, mina föräldrar och min dotter gå på bio och pizza efteråt. Jag och dottern betalar inte ett skit. Jag har nog inte gått på bio med mina föräldrar sen...sist tror jag så det kan ju vara kul.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Fullspäckad dag! Mysigt med småbarn...så länge de inte är ens egna..suck...

;-)

2011-03-18 @ 22:19:11
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback