Blåsan

Inatt somnade jag runt 1.45 för att jag pratade med människan från förr på qx, när vi väl har börjat prata så försvinner tid och rum typ. Idag är jag inte lika glad för det. Jag ska vara på sjukhuset 8.20 för att undersöka varför min blåsa är världens minsta. Jag ställde klockan på 6.30 och när mobilen ringde imorse hann jag förbanna den som ringde så tidigt innan jag fattade att det var alarmet.

Ja det är idag det ska ske, idag ska jag få nåt i muttan fast i fel hål. Jag vet inte hur det där fungerar när det har med blåsan att göra men vi kan ju låtsas att dom ska röra runt i urinröret, kan ju bara hoppas på att dom söver ner mig och jag får ligga där en vecka eller nåt, jag har hört att det gör ont att få nåt i urinröret så nej tack, söv mig, ja tack!

Förövrigt är min dator ett skadligt vapen. När jag ligger på rygg lite här och var...sa jag att det gällde datorn? Då har jag armarna mot kanterna av datorn och inatt märkte jag att fan vad ont jag hade i höger underarm, men se där ja, jag hade skurit upp den! En 3 cm reva och skinnflådd är jag där och det är då den sylvassa kanten på datorn, ska nog sätta en gummilist där eller helt enkelt ta upp ett tuggummi från backen och täta skiten.

Ja håll tummar och tår att dom inte hittar en iller eller nåt annat djur i urinröret, ska föreslå att dom syr fast en icakasse istället så jag åtminstone kan sova lite längre än vad jag brukar på morgonen!




Kommentarer
Postat av: Martina

En iller?! Nej det är säkert en bäver såklart!

Lycka till!

2011-03-16 @ 10:44:29
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Marika

En iller vore väl skitkul att hitta där?

Hoppas allt gått bra!!

Krameli kram

2011-03-16 @ 15:55:12
Postat av: Britt

Jag har också varit på en cystoskopi, tror jag det hette, för att de skulle titta på min blåsa. Jag har visst en vacker urinblåsa. Synd att ingen annan kan se det. Det samma sa ögonläkaren som tittade på mina ögonbottnar. Jag är tydligen vackrare på insidan än utsidan. Så det kanske är som de säger....att det är insidan som räknas :D

2011-03-16 @ 22:08:43
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback