Busväder

Jag skulle träffa dottern idag för att gemensamt gå till Arbetsförmedlingen för att lämna in varsitt aktivitetsstödspapper. Jag tittade på termometern innan jag tog på mig, 4+ ute så jag tänkte först ta vårjackan med en tjock luvtröja under bara men ångrade mig, tog vinterjackan och gick ut och fy farao vad kallt det var. Det regnade, det blåste och hade lätt kunnat ta på mig en suspensoar för att inte förfrysa vitala delar som kan komma till användning. Vantar hade jag inte ens tänkt på men när jag hade gått en bit förbannade jag mig själv för att jag inte tog med dom.

Det kom senare lite snöblandat regn också och det har regnat i stort sett hela dan. Visst snön försvinner och det är ju bra men det blir så blaskigt överallt och stora vattenpölar.

Vi gick och handlade ihop och sen skulle dottern åka med bussen hem. Det bästa med att våra bussar helt bytt rutt är att bussen som förut stannade en jävla bit ifrån mig stannar nu bara ca 100 meter och det är samma buss som dottern tar hem så nu behöver hon inte konka sina matkassar så långt för den bussen stannar utanför ICA! Kaniners ju.

Osså tar vi lite Big Brother när mina fingrar ändå glöder. Nicky, vem tror han att han är? Tror han att han kommer ha ett färdigt musikkontrakt när han kommer ut? Han tror att han är världens bästa rappare, kan säga att en stum och en döv skulle vara bättre! Sen har jag helt bytt åsikt om Gurkan. Jag tålde honom inte när han var med i "Robinson", nån latare person fick man leta efter men nu i Big Brother så har jag kommit på mig själv med att jag skrattar faktiskt åt hans skämt, inte bara skämt utan hans uttryck. Han är en skön lirare. Det är nog han som jag vill ska vinna, tur han vinner nåt i alla fall för köra bil kan han ju tydligen inte heller.

Ja det var väl allt från det här fattiga fettot!



Kommentarer
Postat av: Monika

Nu tittar jag inte särskilt frekvent på Big Brother, det är inte riktigt min typ av program (fast jag har faktiskt sjungit i direktsändning i programmet en gång för några år sen!), men Gurkan?! Jag tålde honom inte i Robinson och jag tål honom inte nu. Fy för den lede vilken osympatisk människa jag tycker han är!

Men eftersom jag inte har nån koll på de andra i huset så kan Gurkan likaväl få vinna. För jag tror inte att någon av de andra är bättre ;)

2011-03-10 @ 23:43:50
URL: http://www.mogi.se
Postat av: Monika

Yes, jag sjunger i kör och det är grymt roligt! Vi var med 2005, så det är ju ett tag sen. Finns att beskåda här: http://www.acquire.se/listen.php (det är två filmsnuttar som ligger där, Intro och Outro). Gissa vem som är jag! ;)



Jag har nog inte sett på Big Brother sen Gurkan var med några andra i ett annat hus, så jag får väl ge honom en ny chans...

2011-03-11 @ 00:30:41
URL: http://www.mogi.se
Postat av: Britt

Jag har inte FB och ser inte på BB och har inte sett Robinsson sen Martin Melin vann (och jag stönade av välbehag över hans halvnakna snyggt deffade kropp). Jag är med andra ord inte riktigt med i matchen...spelar i en annan division...typ korpserien. Så jag vet inte vad du pratar om.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback