Herrejävlar!

Har jag inte varit säker på att jag är flata så blev jag absolut så jävla säker idag. Att se Rodneys hästballe gav mig men! Stora men för livet, där stod han i duschen och tog fram sin tottosnopp mitt framför ögonen på mig och jag höll på att dö! Inte bara en gång utan flera! Inte nog med det, man fick se Christians stora pung som juckade mot Vanessa också, alltså vad fan fick dom att dricka ikväll? T-röd?! Galet.

Ja sen var ju Rodney otrogen två gånger, inte bara med Vanessa som tidigare under kvällen hade stått och mjölkat hans gnäggkuk utan även med Sonia. Dom hade nåt för sig under täcket och inte fan stickade dom halsdukar den saken var säker!

Jag får nog ringa en psykolog, finns det en Big Brothertittarpsykolog så vill jag gärna ha numret dit!







Kommentarer
Postat av: Britt

Jag håller mig undan helt och hållet och behåller hälsan. Det gör nog inte de stackarna som är med. De förutspås en framtid i psykisk sjukdom, missbruk och självmord. Vi hoppas det inte går så.



Om någon sagt åt mig för 20 år sedan att man i framtiden skulle kunna se ungdomar supa och knulla på TV hade jag trott att de ljög. Jag förmodar att vi i framtiden kommer se folk döda och lemlästa andra i TV på bästa sändningstid...fast det kunde man ju se i det antika Rom. Inget nytt under solen.

2011-03-19 @ 12:13:37
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: BajsMalins Oseriösa

Kände precis som du. Jag mådde dock illa och skrek för att jag aldrig sett något så äckligt.. Tobbe tröstade mig :) Hans mamma pippade nog en häst.

2011-03-20 @ 01:44:32
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback