Sjuka fredag

Jag vaknade runt 7 och kunde knappt röra mig. Ryggen skrek och sitter njurarna runt skuldrorna så har jag ont i dom också. Näsan rinner och jag ser allmänt sjuk ut.

Det är såna här dagar jag skulle vilja ha en flickvän, en älskling som jag kan putta på i sängen och säga nåt i stil med "Du, älskling..jag skulle vilja ha choklad, jag är sjuk jag vet du", se ut som en ledsen hundvalp som dessutom ätit upp en leksak så den sitter fast på tvären i halsen. Och det är här min älskling ska säga: "Ja men visst älskling, jag går gärna upp ur den underbart sköna värmen under täcket kl 7 på morgonen för att du ska få lite choklad". En sån älskling vill jag ha. Istället fick jag masa mig iväg till Ica kl 8 på morgonen för slippa stå i kö och få massa blickar på mig som tycker att jag ska stanna i sängen istället för att stå där och vara sjuk och smitta ner dom. Det är såna här dagar jag borde se ut som en "trottoarpratare" där det står: "Ursäkta mig men jag ÄR singel OCH sjuk, därför är jag tvungen att gå själv!".

Men det blev ingen choklad, det blev lite kattmat och kattsand.

Får hem en kompis i kväll som ska bjuda mig på mat, det katterna får och thaimaten är ungefär samma smak så nu slipper hon punga ut pengar på det. Näe jag skoja.

Nu ska jag försöka fixa lite här. Shit jag har tvättstugan kl 12 också. Jaja det är bara att bita ihop, imorgon kommer jag ligga som en död sill i sängen var så säker.



Kommentarer
Postat av: Britt

De flickvännerna finns bara i början...sedan visar de sitt rätta jag och sparkar en ur sängen och ber en koka chokladen själv...jag vet...jag var en :D

2011-03-05 @ 00:04:17
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback