Ta ansvar för helvete!

Visst kan man säga att det är en slump att folk som tog vaccinet mot svininfluensan 2009 kan ha insjuknat i olika tillstånd men ärligt så tror jag fan inte att det är så. Jag tror absolut att det har ett samband med vaccinet.

WHO uppmanade folk att ta vaccinet och myndigheter sa att det nästan inte skulle finnas några biverkningar med det. 55 stycken håller absolut inte med! Hjärtklappning, muskelsvaghet, känselbortfall, krypningar, yrsel och smärta är någa av symtomerna som patienterna fått efter att alla tog vaccinet. Flera va dessa är barn.

Eftersom dom inte får någon diagnos och heller inte kunnat bevisa att det är från vaccinet så får dom heller ingen ersättning. Det är så illa att många av dom inte kan varken jobba eller gå till skolan. Jag tänkte ta den men gjorde det inte, tack och lov känner jag idag!

Klart som fan att dom ska ha ersättning! Ta ansvar för helvete!



Kommentarer
Postat av: I.M. Pissed

"Klart som fan att dom ska ha ersättning! Ta ansvar för helvete!"



I don't think so!

Det var allmänt känt redan före sprutkampanjen att både stat och läkemedelsindustri hade friskrivit sig från ansvar och många av oss använde det i argumentationen för att få folk att avstå. Vi blev kallade för osolidariska foliehattar och blev utskrattade av de som ville ta sprutan.



Nu när dessa människor kommer åter och klagar över smärtor, biverkningar och vill att staten skall ta ansvar så säger jag bara: Ignorans är ingen ursäkt!



De skall inte ha ett öre av staten. De valde frivilligt att ignorera alla oss som skrek om att avstå pga tveksamheterna kring vaccinets tillkomst, och får faktiskt ta och acceptera konsekvenserna av detta nu. VI skall inte betala för något som VI varnade för INNAN vaccinationskampanjen började.



Böj huvudet i skam och ät den skit ni beställt och betalat för!

2011-03-21 @ 13:17:00
Postat av: Wiilow [ Foto Tankar Känslor]

BRA INLÄGG!!



jag håller med. Jag visste att det var ett nerv gift så jag är glad att jag inte tog något vaccin!

Jag tror de skapade influensan och sedn vaccin för att tjäna pengar.



2011-03-21 @ 23:15:51
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback