Vad är sant eller inte?

Vad ska man tro egentligen? Christer Björkman släpper en bok, "Melodifestivalen 10 år på turné". Däri står det att i ett samtal med Bert Karlsson nångång hade Bert skrikit att "De där jävla negerkärringarna kommer inte att sälja en skiva!!" Han menade då trion i Afro-dite (Blossom Taiton, Kayo och Gladys de Pilar). Skulle Bert ha uttryckt sig så? Ingen aning, med honom vet man aldrig. Sen vet man inte hur illa det är mellan Christer Björkman och Bert heller men är det inte sant så skadar Christer inte bara Bert utan även den nämnda trion.

Jag har ingen aning men Bert har fått för sig att han ska stämma både skivbolaget M&L Records och VD:n Maria Molin Ljunggren som ger ut boken. Får vi veta hur det egentligen är? Ingen aning men det är nog inte det sista vi kommer att läsa om detta var så säkra.



Kommentarer
Postat av: Britt

Han som verkar så lugn och balanserad. En eftertänksam man som aldrig säger något utan att tänka på följderna. Inte har väl Bert sagt nåt sånt? ...och sa han det så var det nog bara på skämt...eller så var det ironi...och då vet vi ju alla att det inte är på riktigt.



Men allvarligt...har inte vi alla sagt en massa skit genom våra dagar utan att det var så illa ment...om vi ransakar oss själva...man får nog tänka ett varv extra innan man kastar första stenen. Det som är tur för oss är att vi inte alltid måste se vad vi säger på löpsedlarna. Jag tror nog att Christer Björkman också kallat artister både för bögjävlar och flator...när de inte gjort som han sagt....trots att han själv är homosexuell och inte menar något illa med uttalandet utan bara slängt ur sig det i tillfällig aggression.

2011-03-06 @ 22:49:14
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback