Vad fan är det som händer med Big Brother?

Idag lämnade Tobias Holm Big Brotherhuset som är den fjärde i ordningen att gå frivilligt. "Jag har en utlandsresa som väntar som inte går att boka om" var hans skäl.

Nu fattar jag ingenting. Bokar man en resa om man har sökt till ett program som innebär att man kanske inte kommer ut förrän till sommaren? Går man in i huset överhuvudtaget då? Vad är det för veklingar som är med den här säsongen egentligen? Det har aldrig någonsin i svensk Big Brotherhistoria gått så många människor frivilligt efter så kort tid. Så många det är som har sökt som skulle dö för en plats i huset. Herregud man får la väga för och emot innan man ens söker?! Skärpning för fan. Ja igår åkte ju Cilla ut men hon hade också gått frivilligt om hon inte hade blivit utröstad. Kanske alla skulle gå ut och ta in andra istället?

TILLÄGG: Förlåt! Tobbe är den enda som har lämnat huset frivilligt, dom andra fick gå tack vare sin hälsa, eller den dom inte hade kanske. Men Cilla hade i alla fall varit den andra deltagaren som hade lämnat frivilligt. Tack Anders för rättningen.

Kommentarer
Postat av: Anders

Det är bara Tobbe som lämnat frivilligt, de andra 3 har blivit tvingade att lämna pga psykisk ohälsa

2011-03-07 @ 15:01:49
Postat av: Britt

Betyder det att TV4 har sämre förmåga att välja ut rätt folk till programmet? Man måste ju ha öga för vilka människor som kan gå ihop och skapa en dynamisk stämning. Det är nog inte bara att tota ihop kreti och pleti.

2011-03-07 @ 20:30:08
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback