Vad i helvete!

Alltså vad är det som händer med våra barn? Vart finns vuxna i skolan? Föräldrar får fan sluta att blunda nu. Barn är inte som när vi själva var barn, idag är det grymmare! Många är arbetslösa, sätt dom till att vakta elever i skolorna vet ja.

Maktlekarna har kommit till Sverige, vad det är?  Syftet är att kränka en kompis både psykiskt och fysiskt.

Här är ett exempel:








Detta är inte okej, inte okej alls faktiskt! Och nu pratas det inte bara om barn på högstadiet eller gymnasiet utan även på lågstadiet! Snart kommer det säkert att smitta av sig på barn i förskoleåldern, då är det riktigt jävla illa.

Föräldrar: Blunda inte nu, era barn kanske inte alls är dom där puttinuttiga som ni tycks tro. Man kan aldrig säga "mitt barn är inte alls sån, det vet jag". Det vet ni inte alls det!

Det kan finnas kopplingar till sånt här och hur dessa personer blir som äldre, kriminella! Så reagera NU innan det är försent.




Kommentarer
Postat av: Britt

Det är upp till alla oss vuxna att visa att det inte är ok...trots att det är ok i TV i olika program att bete sig så så är det inte det i verkligheten.



På förskolan brukar vi få förklara varför vuxna beter sig som de gör i Idol, Melodifestivalen och andra program där vuxna mobbar andra vuxna. Det är vi vuxna som lär dem förtryckarmentaliteten.



Vi kan ha hur många Likabehandlingsplaner som helst...barnen kommer ändå göra som vi gör...inte som vi säger. Så det måste börja hos oss. Är vi snälla är barnen snälla. Man måste lära sig att det lönar sig att vara snäll...inte som samhället säger idag att den elakaste vinner.

2011-03-18 @ 22:57:17
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Birgerveronica

I misspelled my email address on my last mail to you. Anyways, keep the site up!

2011-08-05 @ 17:52:38
URL: http://birgerveronica.blogh2o.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback