Basshunter kanske får skaka galler

Vi som inte var med har ingen som helst aning vad som hände och det går bara att spekulera men jag känner lite som att Jonas "Basshunter" Altberg tror att han kan göra lite som han själv vill och tro att det är okej bara för att han är en kändis. Det är min åsikt och bara det han gjorde i BB-huset, han tog tillfället i akt med Sara, han smörade för henne och fick då hångla lite och han drog fördel av sitt eget kändisskap, sånt tycker jag är lite slemmigt men det är också min åsikt.

Idag ska han in på rättegång för att det påstås att han antastat två tjejer i Skottland, hans egen version är att han skrev autografer och poserade på kort med folk och därefter blev han anmäld. Jaja det visar sig la kanske vad som är sanning eller lögn.

Lycka te Jonas säger jag!



Arnold Schwarzenegger, en karl jag aldrig riktigt tyckt om faktiskt, hela han ser ut som en robot på riktigt, kanske hans hjärna är likadan då han belägrade familjens hushållerska i flera år? Resultatet blev den 10-årige sonen som Arnold själv fick vetskap om att det var hans när pojken var 2 år. Ingen har vetat nåt förrän han avgick som guvenör i januari, då hade hushållerskan Mildred "Patty" Baena redan slutat. Men vilket jävla spel dom måste ha spelat i alla år. Vara trevlig mot frun medan hon snaskade kotte och fick en påle i grottan senare eller tidigare på dan. Herregud, dramaten nästa!





Kommentarer
Postat av: Britt

Jag kan se hur Arnold sätter på henne och säger "I'll be back" med tysk brytning :D

2011-05-18 @ 23:21:55
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback