Bloglovin - livet blir så mycket enklare då



Ja det var väl ett evigt tjötande på mig då! Men ja, nu är ni tillräckligt många som söker på min blogg via Google. Jag får för mig att det är en omväg för att komma till mig eller? Först måste ni gå till Google, ja om ni nu inte är som jag och har det som startsida men om inte så måste ni skriva in Googles adress, klicka på den fula sökarrutan och sen skriva Sune the girl, Sunes blogg, Sune flata, Sune fet flata, Sune med den sketstora magen osv. Då har jag ett tips till er som suckar varje gång ni måste gå in på Google för att komma till mig. Prenumerera på min blogg på Bloglovin vetja! Ni klickar på knappen nedan, registrerar er med mailadress och lösenord och där bestämmer ni om ni vill ha mail om när jag uppdaterar ett inlägg.

Lätt som en plätt eller hur? Eller också fortsätter ni att göra som ni brukar, vara skitjobbiga och klicka er fram lite här och där MEN ni kan ju för bövelen sätta min blogg som ett bokmärke också både i fältet och så det hamnar i er lista. Men som vanligt så gör ni som ni vill, detta var bara ett tips i all välmening.

Ps: Jag ser inte när ni har registrerat er, jag ser inte ett skit, jag bara ser att mina prenumeranter ökar that´s it så var inte rädda för att jag ska få tag på er och skicka en bajspåse alternativt få er inspärrade om ni inte kommenterar!


  • Follow SUNE.. the girl

  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback