Det kunde ha gått riktigt illa

Efter att jag kom hem från grannkommunen så bytte jag om till shorts och linne, satte mig på balkongen, har en väldigt obekväm stol därute och jag kände riktigt hur ishiasen kom tillbaka, jag tog då stolsdynorna, la på balkonggolvet, hämtade en kudde, tog av mig linnet och bh:n och la mig. Har man inte sovit mycket inatt och ligger i solen så är det väldigt lätt att somna. Jag kände hur solens strålar kittlade min kritvita kropp, hur kroppen blev mer och mer avslappnad, började känna att det är nåt som inte är verkligt. Jag hade hamnat i en dröm om en schäfer och en otäck karl. Sånt hade ju inte jag på min balkong kan jag lova. Jag kanske sov i nån minut eller två, sen kom Iza och strök mig på låret och jag trodde det var nåt flygfä, ja om det nu finns nåt sånt som har päls i mängder förstås. Hade inte Iza gjort så så hade jag med all säkerhet somnat.

Det hade sett ut det. Grannarna hade ringt brandkåren för att dom känt bränt kött! Jag hade fått gå med polotröja hela sommarn för att min kropp skulle få läka. Jag låg där i 40 minuter och blev så otroligt trött att jag gick in och la mig, stensomnade och vaknade två timmar senare och kände mig som en söndertrampad elefant.

Imorgon ska jag på´t igen om det är sol men då ska jag vara mer utvilad så jag verkligen inte somnar!

För 18 år sen fick jag 2a gradens brännskador på rygg och baklåren för att jag solade på mage i 5 timmar utan att ha smörjt in mig, det gör jag inte om kan jag säga. Fy fan vad dålig jag blev. Och sen när det började läka, satan vad det kliade. Dotterns sandlådekratta var min bäste vän för då kliade jag mig och det bara rasade skinn från ryggen.

Ja det var väl allt för nu.



Kommentarer
Postat av: Fröken Frodig

Viktigt att smörja in sej med en bra solkräm, jag kör på spf 30 och med bra UVA-skydd, annars ger en kvart i solen (eller mer såklart) soleksem utan dess like!

2011-05-11 @ 12:30:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback