Fotograferad

Ja då blev det i alla fall av idag, regnet var ett faktum men vi gick till Pingstkyrkan för där har dom tak vid entrén. Tack och lov för det liksom.

Mina underbaringar till vänner Wiilow och Spiros turades om att fota mig medan den andra stod med en reflexskärm för att det skulle bli ljusare. "Vi går till en park där vi kan fota ostörda", så sa Spiros, ja men eller hur, Pingstkyrkan ligger vid en väg och varenda bilist kunde se oss, jag som tänkte klä av mig men näe se det gick inte idag inte! Annars hade ni nog fått läsa om en seriekrock som heter duga och spypåsar utspridda över hela gatan. Foton på mig kommer nästa vecka får vi hoppas. Ja när Spiros bytt ut ansiktet på mig till nåt mer behagligare att titta på.

Detta är söta Wiilow



Och detta är goa och rolige Spiros.

Två superduktiga fotografer, kyrkan var låst så tyvärr kunde vi inte fota superflatan Sune därinne då jag ligger och slickar Jesus i örat, gud så synd!


När vi var klara så gick vi till ett fik där vi var tvungna att trycka i oss nåt ätbart och snälla Spiros betalade, undrar om inte jag ska fråga om jag kan bli fotad varje dag, fika är ju skitgott liksom! Alltså saften och negerbollen (jo det FÅR man säga) var det jag åt, resten var dom andras!

Tack mina vänner för timmarna jag fick umgås med er. Det kommer fler dagar och då hoppas vi att det är sol va? Precis!

 

 


Kommentarer
Postat av: Spiros

Tack själv goa du =) nöjet var hel på min sida

2011-05-27 @ 22:03:23
URL: http://Www.spizago.com
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Tack super rara humor Sune för dagen!



Vi får nu hoppas på bättre väder nästa gång:)



Hoppas du har det kul ute nu ;)



Kram

2011-05-28 @ 01:54:51
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback