I väntans tider

Det är fredag idag, idag skulle jag bli fotograferad men nu vet jag inte hur det blir. Just idag har Gud öppnat sin blåsa totalt och pissar ner regn. Han är inte snäll den där...saken.

Jag sitter här och väntar på att Spiros ska ringa om hur det blir. Det får ju helst inte regna när man ska testa olika saker med en kamera. Han ringde förut "Det gör inget om solen finns mellan molnen, bara det inte regnar". Han är nog inte kompis med Gud heller idag.

Nåja, ikväll ska jag hem till Annelie och festa loss, sen ska vi ner och rocka loss till gamla godingar som har med 80-talsmusik att göra. Det blir göttans roligt tror jag. Jag handlade några nya cider på flaska igår på systemet som jag har druckit på burk förut, det sa kassörskan att dom inte hade på systembolaget i alla fall, när jag frågade om dom hade dessa på burk. Oj då, jag drack alltså inte så lagliga cider, så det kan bli! Men man får dricka såna i slutet sällskap va? Om man inte betalar för sig? För det var vad jag och 60 pers till inte gjorde för 2 år sen.

Nåja, fredag, bajsväder men hoppas det spricker upp lagom tills jag ska lunka iväg till Annelie...the poler!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback