Lite varmare

I morse vaknade jag runt 8 och var återigen utvilad, blåsan hade inte vaknat....förrän jag vände mig om och skulle somna om en liten stund, det var precis som om det var på väg att bli översvämning enbart för att jag vände mig.

Solen sken ute och jag öppnade balkongdörren och höll visserligen på att frysa ihjäl men det var lite varmare än igår.

Jag har nyss varit på Second hand, ville ha nån billig stor t-shirt men dom var redan tagna, gick säkert 3 varv runt hela stället men fick bara med mig en bok för en femma, "SMUTS" heter den och jag vet att jag har tittat på den flera gånger på Bokia men av någon anledning har det blivit någon annan istället. Just det, jag fick lite motion också. Dom sålde en crosstrainer där, en modernare, jag ställde mig på den och började röra mig på tramporna, jag tittade på pulsmätaren och den rörde sig inte, jag fortsatte lite fortare men den rörde sig inte alls. Jag har tydligen ingen puls, kul att veta!

När dom hade nyöppning för några veckor sen så såg jag tre jättefina tavlor som jag tänkte köpa senare, det ångrar jag nu för nu är dom borta, MINA tavlor! Man ska slå till så fort man ser saker och ting har jag nu fått lära mig.

Tvättstugan idag förövrigt.

PS: Min älskade Acer startade som vanligt imorse!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback