Nu kan vi pusta ut!

Ursäkta om jag tjötar om "människan från förr" men jag måste tjöta lite till bara för det.

Vi har varit lite oroliga en tid nu för att biljetter tagit slut och vi inga pengar har innan några dagar då hon hade tänkt att åka ner hit. Och för att inte få slut på oron i våra magar frågade jag min dotter om hon kunde låna ut pengar till på fredag så vi kunde fixa biljetter. Det gick bra. "Människan från förr" har nyss flyttat ifrån sitt ex och har inte haft råd att köpa någon dator och kunde därför inte boka biljett på nätet. Jag förde över pengar till henne och tog kortuppgifter för att gå den vägen, nähä då gick det inte för hon skulle ha nån tjänst för att kunna köpa biljetter. Fast med pengar som vi inte kom åt alltså. Men tjo, hon hade ju en internetdosa, satt i telefon och knappa in för att föra över samma pengar till mig igen så skulle jag då ta mitt kort och betala så men då såg jag ju, internetbanken kunde man köpa med, fan vad bra!

Under tiden vi strulade gick biljettpriset upp och jag skyndade mig som en gnu, sen fick jag en bekräftelse på att köpet var genomfört, YES! Nu är det verklighet, nu har vi ett datum och en tid och det är bara att hämta ut biljetterna.

Hade jag inte haft min dotter som är världens bästa så hade biljetterna garanterat antingen varit slut eller gått upp skyhögt innan fredag då "Människan från förr" kunde betala så vi är SÅ tacksamma för hjälpen.

Mindre än 11 dagar kvar nu gott folk!

Tack min älskade dotter för all hjälp! Älskar dig! <3<3<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback