Sover skönare

Jag gick ut på Google och försökte få fram varför man alltid sover bättre och skönare i en renbäddad säng, det finns ingen förklaring. För det är ju så, det är fan skönare att krypa ner i en renbäddad säng. Kan det ha med att göra att kvalster biter en i stjärten om nätterna om man inte bytt på en vecka?

Jag byter en gång i veckan, ibland två om jag är riktigt äcklig. På sommaren byter man ju oftare eftersom man svettas en del. Jag har inte täcke på sommaren utan bara påslakan och ibland tar jag inte ens på mig det utan ligger naken direkt på. Jaha nu ser jag era tankar, "där ligger hon som en strandad val och fläker sig!" Eller hur? Visst tänkte ni så?!

Hur ofta byter ni sängkläder? Ärligt nu alltså. Jag ska inte komma och piska er om ni bara byter en gång i månaden eller knappt det. Jag kommer bara tappa aptiten alternativt skicka anonyma påsar med hundbajs i eller låtsas ha en tävling och första priset är en påse chokladbollar (nej jag kallar dom inte så men det är väl bäst att göra det här) som ni TROR är chokladbollar (samma anledning som förra inom parentes), det är istället Iza och Noggerbajs med pärlsocker! Bon appetit!

Förövrigt måste jag ge medalj till människan som bor nånstans omkring Uddevalla som mellan 21.57-23.29 sträckläste en jävla massa inlägg hos mig. Uttråkad? Så många lästa inlägg och inte en endaste kommentar kunde du bjuda på. Skandal! Men för allt i världen, välkommen tillbaka.



Kommentarer
Postat av: Fröken Frodig

Brukar passa på att byta sängkläder när jag tvättar, så en gång i veckan ungefär. Oftare om man varit sjuk, det känns som förkylningsbacilluskerna ligger kvar i tyget och bara väntar på att anfalla igen.

2011-05-05 @ 15:18:07
Postat av: Anonym

Det blir renbäddat när det blir. Oftast varje vecka men det händer sig att jag blir en riktig slusk och byter mer sällan. Det är himmelskt gott att lägga sig i en renbäddad säng!

2011-05-05 @ 21:54:55
Postat av: Martina

HÄr är det en gång i månaden...eller när något av barnens blöjor läckt i stora sängen, alternativt om de kräkts....Ungarnas byts oftare av den enkla anledningen att deras jävla blöjor ibland läcker...

2011-05-06 @ 21:32:14
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback