Vårmarknad

Så har man kommit hem efter några timmar med Annelie (hon med falukorven och är konstigare än mig ni vet). Hon är barnvakt åt sin brorsson hela dagen och hennes hund Sigrid kunde ju inte stanna hemma, jag är personligen emot att ha med hundar på såna här ställen där det är så in i helvete mycket folk men men, det är inte jag som bestämmer.

Hon skulle gå med sin syster egentligen men hade hon gjort det så hade hon fått gå några varv ensam med både barnvagn och hund för systern dök upp den sista kvarten vi var där typ. Jag drog vagnen emellanåt och jävlar i havet vad folk glodde, vad dom tänkte var väl olika, tex: "Va? Har HON blivit mamma?!", "Har HON blivit mormor?!", "Drar flathelvetet vagnen nu bara för alla ska tro att hon fått barn eller?!". Ja nåt sånt.

Jag köpte plastpåsar, gräddmandlar och strumpor och här kommer det bild på två grejer till, jag måste aktivera mig säger min handläggare på Sius!




Annelies brorsson ville också bli aktiverad för han var väldigt arg ett jävla tag, mat var inte gott, inget obehagligt i blöjan, att bli buren var rätt kul men är man 4 månader så kan man bli lite tung för att bli buren på i flera timmar.

Här har Annelie viskat i hans öra: "Håller du inte käft snart så ger jag bort dig för adoption utan att du någonsin får se dina föräldrar mer!". Det verkade hjälpa för han höll faktiskt tyst en stund i alla fall, sen kom han la på att hon bara lurades och började skrika igen.

Det blåste halv storm nere vid vattnet därav den jättesnygga frisyren jag har, jag köpte nya solglajjer också, dom var jag ju tvungen att visa upp såklart!

Så här ser en liten del av Sveriges största vattenpöl ut med Sigrid i förgrunden

 

När vi var på väg hem så började det att regna, gött att man snart skulle vara inomhus då.

Tack Annelie för några trevliga timmar i snålblåst och hoppas att håret på benen värmde lite i alla fall, ja nu när du envisades med att ha kjol och allt!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback