Yaaaay

Detta fick jag från en tjej då jag ville veta lite vilka det är som läser min blogg men aldrig kommenterar! Vi blev vänner på Facebook och idag kom hon. Hon vet minsann vad man ger en arbetslös tös!

Vet ni varför jag är så glad över att inte ha nån julgran längre? Just det, julgransbelysningen som ska in i granhelvetet, jag fick krupp varje gång eftersom det alltid trasslade ihop sig och det var två sladdar i ett liksom. Det är samma med dessa. Jag stod i 10 minuter för att försöka få isär sladdarna men icke. Jag får andas nån timme eller tre innan jag ger mig på det igen.

Jag fick böcker också, en jävla massa! Tack för det. Dom flesta behåller jag resten går till second hand. Denna tyckte jag nog bäst om, ja eftersom den passar mig så bra...eller inte.

Jag frågade Lotta om hon ville vara med på kort men nej då det ville hon då rakt inte så nåt kort på henne får ni alltså inte. Passande nog tog mitt batteri i hörapparaten slut när vi stod där och pratade och hon sa nåt som jag inte riktigt uppfattade men tror att det var nåt i stil med "Jag älskar din blogg, det är det enda jag tänker på om dagarna och hade jag nu inte haft ett förhållande redan så hade jag flyttat in direkt hos dig!" Japp så var det nog.

Tack snälla Lotta för detta, jag smsar när jag fått isär lamporna..om si så där två veckor!



Kommentarer
Postat av: JufzRufs

Härligt...! =D

Fast hade hon flyttat in så hade hon ju ändå inte blivit av me lamporna...-s- Antar att det var därför hon tvekade ;p

2011-05-05 @ 15:01:20
Postat av: lotta

Hahahahaha, ja exakt vad sa jag? Säkert något sånt. Du skulle ju sysselsättas var det väl. Slit dom med hälsan så får vi se om jag hittar mer ja inte behöver.

2011-05-05 @ 18:16:25
Postat av: Sune...the girl

Svar till Jufzrufs: Ja hon vill nog aldrig flytta in hos mig :(



Sv till Lotta: Japp och du lyckades men jag var lite smart (really?!) jag fick isär lamporna! Nu gäller det bara att katterna inte använder dom som klösbräda också. Tack igen!

2011-05-05 @ 18:29:31
Postat av: unkipunki

Fantastiskt hur vänskap kan börja.



Skrattar åt JufzRufz kommentar.

2011-05-05 @ 21:51:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback