Måndagen avklarad

Idag måste jag säga att dagen flög iväg, det kan vara så att det var för att det var fullt upp hela dagen, kan va, kan va.

Så fort jag kom till jobbet skulle jag och en annan job:are ta bilen och åka till ICA och köpa läsk och kaffe. 4 backar läsk och 6 paket kaffe. På det sättet höll vi på att bli en antenn mindre, vi åkte ner till garaget på ICA och där var det så lågt i tak att antennen spelade "gurka" i taket.

Jag var lite trött så jag såg inte riktigt vad det stod på saker och ting utan såg något helt annat.

Ni förstår säkert vad jag läste, ja precis.... Kullahöst! Äsch ni går ju i alla fall inte på det så japp jag läste det precis som ni trodde att jag gjorde.

 

Efter frukosten tyckte "Utropstecknet" att jag skulle åka och handla med en..ja vad ska vi säga, en mindre omtyckt person från ett annat ställe, jag tog med mig den andra job:aren och vi åkte till stället för att hämta upp henne, den mindre omtycka personen alltså. Huset är stort, det är många rum, det är flera våningar och näe hon var inte där. Under tiden gick vi omkring och kikade lite.

 

 

Hur ska man nu kunna dansa RUNT granen undrar jag. Skiter väl "den mindre omtyckta personen" i, hon går nämligen i pension nu i veckan, till mångas glädje. Klart hon ville klä granen sista gången, faktum är att granen var klädd redan förra veckan.

 

Vi letade lite till, ropade på henne men inte ett ljud, detta är ett hus som det huserar många konferenser i, det festas också, oj vad det festas, det har säkert hittats både en och två fyllesvin med partyhatten på sned i en av många soffor.

 

Dock är inte detta ett av fyllesvinen, det är ett bääää, huset ligger vid ett pappersbruk och vi kan säga så här, det luktar ju inte direkt rosor och sköljmedel på det där området. Det luktar...SKIT!

 

Efter 20 minuter kom vi på att hon kunde vara i det andra huset, ett mindre hus där det också anordnas både det ena och det andra, vi gick in och se på fan, där stod hon. Hon följde med och vi kunde komma iväg. Hon dirigerade mig minsann hur man skulle komma till ICA på kortast tid och kortast väg...för det visste jag ju inte alls, menar, jag har ju bara bott i stan i 42 år.

Jag har aldrig varit med om att det tagit 1.5 timme att handla, nej det var inte ens en sketstor handling, det var två kundvagnar (tack och lov att vi var tre). Jag och den andra job:aren tog vagnarna medan "den mindre omtyckta personen" plockade i kassarna, ja efter att jag hade scannat alla varor förstås.

 

 

Det var inte bara en sak av varje, nej då nej då, dom fixar ju mat åt alla gäster så det var en hel del saker i kassarna. Det verkade aldrig ta slut men tack och lov gjorde det det.

 

Sen när jag slutade tog jag bussen till stan där jag en timme innan hade ringt och beställt klippning så japp, jag är totalt jävla nyklippt!

 

 

SÅ skönt!

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback